Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd woden.

 

 


Gelnagels

Gelnagels zijn gemaakt van een flexibele stroperige substantie dat met een penseel zwevend wordt opgebracht, en daana wordt uitgehard onder een uv-lamp. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengd met gel door middel van een tip of een sjabloon. Toen gelnagels net uitkwamen werd er gebruik gemaakt van een plastic tip, tegenwoordig is de mooiste techniek het gebruik van sjablonen waardoor de gehele nagel uit uv gel bestaat.

Een builder gel heeft als groot voordeel dat het flexibel is en dus meebeweegt met de nagel als deze in beweging is. Gel verbetert de nagelplaat waardoor je natuurlijke nagels steeds mooier van vorm worden en zorgt er voor dat de nagelplaat steeds steviger wordt naarmate je meer behandelingen hebt. Zo kan je een dunne maar toch een sterke nagel creëren, die niet van een echte nagel te onderscheiden is. Met als resultaat een slanke, dunne en sterke nagel met een mooie natuurlijke C-curve erin. je hebt harde gels (flexibel) en soak off gels (flexibel) enigste verschil is dat je de soak off gels kunt afweken wat ik sterk afraad omdat dit zeer slecht is voor u natuurlijke nagel en huid.

BIAB - Rubberbase = Verschillende benamingen door de fabrikant voor gelnagels. Omdat dit een nieuw fenomeen is wordt dit hier verder uitgelegd, klik hier om alles te lezen over BIAB.

gelnagels aanbrengengelnagels aanbrengengelnagels
                 uithardengelnagels cleansen

Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french- manicure (het witte randje) of een uitbundige design-nagel, maar ook een natuurlijk ogende genagel in een kleur. Elke vorm is mogelijk van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel of een spitse stiletto nagel. Zo ook de lengte die kan heel kort maar ook lang gemaakt en gevijld worden.

gelnagels naturel

Na 4 of 5 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten gelnagels weer worden nabehandeld. Bij een nabehandeling (opvullen) wordt 95% van het oude product weggevijld, en wordt er een nieuwlaagje gel opgebracht.

Gelnagels verwijderen is geen probleem mits u ze vakkundig laat verwijderen, zonder dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigen.

Nagelstudio werkt voor gel met de merken IBD, Jet Set, NailLine en The GelBottle

nagels met nagellak of met gelpolish

gelpolish

Gelpolish - Shellac - Soak Off Gel - Gelish - Gekleurde Gel.

Wilt u uw gelnagels of acrylnagels voorzien van een gekleurde gel. Dit is een een semi-permanente kleur gel wat uitgehard wordt onder een UV lamp. En een trend op dit moment.

De kleur blijft perfect zitten tot uw volgende nabehandeling 3 tot 4 weken, zonder dat het er afslijt, wat u met traditionele nagellak wel heeft. Omdat u ondergrond uit acryl of gel bestaat blijft het perfect tot aan de volgende behandeling zitten. U kunt kiezen uit wel 3000 kleuren. Het voordeel van gelpolish is dat het meteen na de behandeling droog is, en u niet hoeft te wachten tot de lak is uitgehard.

Wilt u alleen Shellac op u natuurlijke nagel. Lees dan op de volgende pagina verder over Shellac door hier te klikken

Let op: Shellac geeft geen geen nagelverlenging of is een nagelversteviging, maar is een permanente gekleurde uv nagellak. Nagelstudio Adele zet Shellac alleen in combinatie van gel, biab of acryl. Dit om uw natuurlijke nagel te beschermen en gezonder te maken, wat alleen een shellac niet doet.

Nagelstudio Adèle is een gecertificeerd CND Shellac salon

 

De keuze om gelnagels of acrylnagels te dragen is een persoonlijke keuze. Het zijn 2 verschillende systemen. Gelnagels zijn flexibeler en acrylnagels zijn harder. Alleen door beide systemen uit te proberen, weet u wat u prettig vind om te dragen. Het komt wel eens voor dat iemand allergisch is voor acrylnagels, dan kunt u gelnagels proberen, of net andersom.