Copyright © 2005-2020
Deze website mag niet gekopieerd woden.

 

 


Gelnagels

Gelnagels zijn gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in drie laagjes wordt opgebouwd die elke keer worden uitgehard onder een uv-lamp.

Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje gel, of uw nagels kunnen worden verlengd met gel door middel van een tip of een sjabloon.

Toen gelnagels net uitkwamen werd er gebruik gemaakt van een plastic tip, tegenwoordig is de mooiste techniek het gebruik van sjablonen waardoor de gehele nagel uit uv gel bestaat

gelnagels aanbrengengelnagels aanbrengengelnagels
                 uithardengelnagels cleansen

Ook hier zijn verschillende kleuren mogelijk, een french- manicure (het witte randje) of een uitbundige design-nagel, maar ook een natuurlijk ogende genagel in een kleur.

Elke vorm is mogelijk van een natuurlijke ovale nagel, een vierkante nagel of een spitse stiletto nagel. Zo ook de lengte die kan heel kort maar ook lang gemaakt en gevijld worden.

gelnagels naturel

Na 4 of 5 weken, afhankelijk van de groei van uw nagels, moeten gelnagels weer worden nabehandeld. Bij een nabehandeling (opvullen) wordt 95% van het oude product weggevijld, en wordt er een nieuwlaagje gel opgebracht.

Gelnagels verwijderen is geen probleem mits u ze vakkundig laat verwijderen, zonder dat uw eigen natuurlijke nagels beschadigen.

nagels met nagellak of met gelpolish

gelpolish

Gekleurde Gel over Acrylnagels en Gelnagels

Wilt u uw gelnagels of acrylnagels voorzien van een gekleurde nagellak dan is de trent van dit moment gekleurde gel. Dit is een een semi-permanente kleur gel wat uitgehard wordt onder een UV lamp.

De kleur blijft perfect zitten tot uw volgende nabehandeling 3 tot 4 weken, zonder dat het er afslijt, wat u met traditionele nagellak wel heeft. Omdat u ondergrond uit acryl of gel bestaat blijft het perfect tot aan de volgende behandeling zitten. U kunt kiezen uit wel 2000 kleuren. Het voordeel van gelpolish is dat het meteen na de behandeling droog is, en u niet hoeft te wachten tot de lak is uitgehard.

Lees hier verder over gekleurde gel over acryl nagels en gel nagels.

Gelpolish - Shellac - Soak Off Gel - Gelish over Natuurlijke Nagels

U heeft dan ±2 weken plezier van uw nagels zonder dat het er afslijt, wat u met traditionele nagellak wel heeft. U kunt kiezen uit vele kleuren. Voordeel van gelpolish is dat het meteen na de behandeling droog is, en u niet hoeft te wachtentot de lak is uitgehard.

Let op: Shellac geeft geen nagelverlenging of is een nagelversteviging, maar is een permanente gekleurde uv nagellak. Hoe lang u daar plezier van zal hebben ligt aan uw natuurlijke nagel en hoe met uw nagels omgaat.

Nagelstudio Adèle is een gecertificeerd CND Shellac salon

Lees hier verder over Shellac

De keuze om gelnagels of acrylnagels te dragen is een persoonlijke keuze. Het zijn 2 verschillende systemen. Gelnagels zijn flexibeler en acrylnagels zijn harder. Alleen door beide systemen uit te proberen, weet u wat u prettig vind om te dragen. Het komt wel eens voor dat iemand allergisch is voor acrylnagels, dan kunt u gelnagels proberen, of net andersom.