Copyright © 2005-2021
Deze website mag niet gekopieerd woden.

 


Nagelstyliste Adele

Nagels hebben me altijd gefascineerd en nog steeds na 33 jaar geniet ik elke dag van het vak.

Helaas is Nagelstyliste is een vrij beroep. Dit betekend dat het beroep nagelstyliste niet door de Nederlandse overheid erkend of beschermd wordt en dat er geen wettelijke erkende diploma’s of opleidingen nodig zijn om als nagelstyliste werkzaam te zijn. Ondeskundig zetten van kunstnagels kan grote ellende veroorzaken.
E
r zijn verschillende branche verenigingen opgezet de laatste jaren. En de verenigingen die er zijn, zijn niet merk onafhankelijk en draait om eigenbelang. Er is dus geen 1 vereninging die voor de nagelbranche het verschil maakt of opkomt.

In 1989 ben ik begonnen met de opleiding nagelstylist bij Joke Verdonk in Eindhoven. In 1993 heb ik gewerkt bij The Beautycompany een groothandel in nagel benodigdheden. Daarna heb ik de gok gewaagd en een nagelstudio begonnen. Ook heb ik op verschillende Beauty beurzen gestaan om het team van The Beauty Company, Nail Creation en Pepyn Borrèl Academy te versterken. Regelmatig volg ik verschillende cursussen en workshops om de laatste trends en laatste kunstnagels ontwikkelingen te volgen.

In 2007 heb ik een php nagelstyliste forum gemaakt voor vakgenoten. Met nog 3 andere mede beheerders runden wij het forum met heel veel plezier. In 2008 hebben we de eerste internet real live Voor en Door wedstrijd voor nagelstylisten gehouden. Het vakblad de Prof Nail was ook bij de wedstrijd aanwezig en heeft een verslag in hun blad erover gepubliceerd. U kunt hier klikken om het verslag te lezen.
Er is ook gefilmd u kunt hier klikken om de film van de Voor en Door wedstrijd te bekijken.

Het was een groot succes en daardoor hebben we in 2009 voor de tweede maal een real live Voor en Door Nagelstyliste wedstrijd gehouden.
U kunt hier klikken om het verslag van de Prof Nail te lezen.
U kunt om het verslag van Nail Design Magazine te lezen

Door de komst van facebook is sinds 2014 het php forum gesloten en zijn wij verder gegaan op facebook.
Zie hieronder.
- Voor en Door Nagelstylisten
- Voor en Door Nagelstylisten Professional
- Voor en Door Nagelstylisten Marktplaats
- Voor en Door Nagelstylisten reclame voor groothandels

Het vakblad Prof Nail heeft een reportage gemaakt in 2009 over nagelstudio Adèle.
U kunt hier kikken om het verslag te lezen.

Het vakblad Nailed It heeft een reportage gemaakt in 2019 over nagelstudio Adèle.
U kunt hier kikken om het verslag te lezen.

Nagelstyliste Adele Veldhoven Eindhoven